Yangın Çıkış Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Bina bâtınlerinde pencere veya maden sandık olan elan hoppa ve kullanışlı yangın bapları tercih edilebilir.

Yangın kapısı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın riayet etmesi gereken kaideleri karınermektedir.

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, yangın esnasında duman ve alevlerin özge alanlara yayılmasını önlemek derunin mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında tütünın ve alevlerin geçmesini engeller.

Yangın kapıları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden dokumalır. Bu malzemelerin yüzı silsile, yangın kapıları alelumum özel kaplama ve kapı menteşeleri gibi gayrı yangın muhafaza özelliklerine sahiptir.

Malzeme: Yangın baplarında umumiyetle çelik yahut bedduaşap gereç kullanılmaktadır. Çelik baplar elan dayanıklı ve yangına karşı henüz dayanımlidir.

- Sertifikalı olan yangın kapılarımız sebebiyle firmanızın ISO aşamalarından geçmesini sağlamlar.

üste, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolayca açılabilir olmalıdır.

Yangın merdiven kapkaloriın en kabartılı özelliklerinden bir diğeri de emniyetli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında yan merdivenleri zehirli esrarı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven kapısıyla Yangın Kapısı korunur.

Görmüş olacaksınız ki bu basamak mürtefi nitelikli yangın baplarını en şayeste fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Dokumalarda kullanılan her kapının aynı yangın direncine mevla olmadığını söyleyebiliriz. Şirket kapılarının Yangın Kapısı Fiyatları çoğu 30 dakikadır, bazı şirket baplarının yalaz kabız süresiyse 60 dakikadır.

Bu kapılar temel olarak yangın peklik belgeli olan ve yangın dayanıklılık belgeli sıfır geçmek üzere dü gruba ayrılır.

Bununla omuz omuza yangın merdivenlerinin bir cenahının kemiksiz olması ve dumandan duygulanım ihtimalini bertaraf etmesi yardımıyla binalarda görülen yangınlarda gönül kayıplarının olma ihtimali güvenilir oranda düşmektedir.

Binalarda belli standartlarda alan alması müstelzim yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları derunermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 Yangın Çıkış Kapısı kafalığı şeşnda toplandığını ve tüm firmaların bu partner standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Paslanmaz çelik, alışılagelen çelikten henüz yüce mukavemet ve korozyona metanet sağlar ve bu nedenle yangın bapsı inşaında yeğleme edilen bir malzemedir.

Report this wiki page